lauantai 20. lokakuuta 2012

Saunaa, siideriä ja suklaata

Hyvää perjantai-iltaa. Täällä viikonlopun alkua on vietetty kokoonpanolla minä, Totti & Torres. Pepe lähti eilen aamulla työporukkansa kanssa Rukalle, ja vaikka olo on tuntunut sen jälkeen toisinaan hieman yksinäiseltä, on meillä ollut poikien kanssa ihan rattoisaa.

Aamulla nukuttiin ansaitusti pitkään (Torres heräsi meistä tuttuun tapaan ensimmäisenä kello kymmenen aikoihin, Totti on siitä ihana että nukkuu niin pitkään kuin itelläkin riittää uni). Kello yhdentoista aikaan herätyskello soi, otin pojat sänkyyn hyvät huomenet pussailemaan ja tuntia myöhemmin pyöräilimme reilun kahden kilometrin matkan mummilaan syömään (Torres sai matkustaa suurimman osan matkaa pyörän korissa). Mummin pöperöiden ja mukavien jutustelujen jälkeen takaisin kotiin, pienet tenttiinluvut sohvalla ja makoisille päikkäreille kaikki kolme (Torres nukahti mun naaman päälle, jossain vaiheessa oli pakko siirtää se lattialle). Herättyämme tenttinluvun jatkuivat ja illemmalla käytiin pyöräilemässä vielä muutaman kilometrin päähän lähikauppaan suklaan ostoon. Tätä nimenomaan inhoan nykyisin - lähikauppa parin kilometrin päässä?! Vielä muutama kuukausi sitten keskustassa asuessa oli useampi kauppa parinsadan metrin säteellä. Nyt illalla oon sitten perjantai-illan kunniaksi vähän hemmotellut itteäni suklaan ja jääkaapissa jo jonkin aikaa lojuneen parin siideripullon kera ja kattellut tv:stä kaikkea mukavan hömppää (Salkkarit, X-factor, BB...). Saunankin lämmitin, mutta olin vähän pettynyt kun Torres ei halunnut enää lauteille mun kanssa. Lieneekö kyseessä vain jokin pentuajan villitys, kun edelliset kerrat on niin mielellään tullut löylyihin mukaan. :-(

Tänään sain myös ystävältäni lisää Kööpenhaminan reissulta taltioituja otoksia, joita oli myös kiva katsella hymyissä suin illan ratoksi.













Oho, eihän tää ollutkaan sittenkään siideriä vaan lidlin lonkeroa prkle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti